KERAMIEK

ALPHATON®

LONGOTON®

MITON®

SIGMATON®

EASYTON®

DAKPANNEN

ALUMINIUM

SIDINGS

LOSANGES

SHINGLES

FELSTECHNIEK


FX.12

STRETCHTECH


 
 

 
GEGOLFDE PANNEN

>>OVERZICHT

>>N130

>>K155


>>Z90

>>E145

>>ES145

>>E115

>>E77

>>J110

>>J135

>>J120

>>H115

>>H150TECHNISCH
HANDBOEK

 


 LANDER OVH Z90 VAR

OVH in extreem voordelig grootformaat! (v.a. 9,5 p/m2)
Door zijn variabele kopsluiting van maar liefst 40mm is dit model erg eenvoudig te detailleren en snel te verwerken op de bouwplaats.Een economische keuze.

In deze spannende tijd waarin bouwkosten en verkoopbaarheid van woningen verder onder druk is komen te staan komt LANDER met de introductie van de goedkoopste pan in traditionele OVH vorm waarbij slechts 9 pannen in een vierkante meter benodigd zijn!

Bij het ontwerp van project 90 woningen te Rosmalen is bewust gekozen voor deze OVH in grootformaat om de kosten uit de begroting te kunnen drukken. Hierdoor is de toepassing van een betonpan achterwege gelaten en is men gegaan voor een duurzaam dakschild met invulling van keramische dakpannen. Dit heeft bijgedragen aan de realisatie van dit project. De keuze voor dit model biedt de koper een herkenbare en vertrouwde fraaie uitstraling en tevens de aannemer een forse besparing > 40% (!) t.o.v. traditionele OVH- modellen. (ca. 17 p/m2)


 

 
> download.dwg

> download brochure

> download invulformulier knikpannen op maat

> download technisch handboek

Bovenstaande informatie is onder voorbehoud, conform de Europese normering EN-1304. Maat- en kleurafwijkingen voorbehouden. Dakhellingen lager dan 30° alleen mits goedkeuring Lander en met toepassing Lander Top membraan of waterdicht onderdak. Neem voor details en verwerkings-schriften contact met onze technische afdeling op. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden 


 

Afmeting (bxl)
 
Latafstand

Werkende breedte

Aantal per m2

Gewicht

Minimum dakhelling

Gewicht per m²
325 x 500 mm.

361 - 403 mm.

264 mm.

9,4

4,6 kg

22°

43,3 kg
LANDEX daktoebehoren voor een zadeldak
LANDEX daktoebehoren voor een lessenaarsdak
LANDEX daktoebehoren voor een mansardedak
     

Download:
> Download LANDEX daktoeb.dwg
> Download LANDEX daktoeb.pdf

Download:
> Download LANDEX daktoebehoren .dwg
> Download LANDEX daktoebehoren .pdf
Download:
> Download LANDEX daktoebehoren .dwg
> Download LANDEX daktoebehoren .pdf
 
Alle tekeningen e.d. zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend of aansprakelijkheid in welke vorm dan ook worden geaccepteerd. Systeem- en maatwijzigingen voorbehouden.

Bovenstaande informatie is onder voorbehoud, conform de Europese normering EN-1304. Maat- en kleurafwijkingen voorbehouden.
* Dakhellingen lager dan 30° alleen mits goedkeuring Lander en met toepassing Lander Top membraan of waterdicht onderdak. Neem voor details en verwerkings-schriften contact met onze technische afdeling op. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden