KERAMIEK

ALPHATON®

LONGOTON®

MITON®

SIGMATON®

EASYTON®

DAKPANNEN

ALUMINIUM

SIDINGS

LOSANGES

SHINGLES

FELSTECHNIEK


FX.12

STRETCHTECH


 
 

 
VLAKKE PANNEN

>>OVERZICHT

>>S125

>>L105

>>Z100

>>K150

>>R100

>>601

>>HV600TECHNISCH
HANDBOEK
 


 VLAKKE DAKPANNEN - LANDER vlakke K150

De vlakke K150 is bijzonder sterk in vormgeving + techniek. In zijn vormgeving is deze pan helemaal uniek. Er bestaat geen 2e panmodel in de wereld die ook maar in zijn schaduw kan staan, niet qua vorm en niet qua techniek!.
Normaliter beschikt een pan over één enkele kop- en zijsluiting. De K150 beschikt over 3-dubbele kop- en dubbele zijsluitingen waarbij het water wat via de kop- in de zijsluiting wordt afgevoerd eenvoudigweg weer wordt doorgeleid op de spiegel van de pan! Hiermee is de waterhuishouding extreem goed geregeld en blijft er geen water in sluitingen van de pan staan  wat bij extreem slechte weerssituaties of flauwe dakhellingen van essentieel belang is. Dit maakt de pan dan ook bij uitstek geschikt voor extreem flauwe dakhellingen* Maximale zekerheid in de pan, precies zoals dit ooit bouwkundig bedoeld is.

*LANDER Top 10° systeem waarbij tot slechts 7º dakhelling projecten gerealiseerd kunnen worden. Bron: B.D.A. praktijkbladen BDP-07-194. >meer info

Bestel nu snel en eenvoudig een monsterpan: klik hier!

 

 

Afmeting (bxl)
 
Latafstand

Werkende breedte

Aantal per m2

Gewicht

Minimum dakhelling

Gewicht per m²
270 x 420 mm

328 - 331 mm

202 mm

15

3,3 kg50 kg
LANDEX daktoebehoren voor een zadeldak
LANDEX daktoebehoren voor een lessenaarsdak
LANDEX daktoebehoren voor een mansardedak
     

Download:
> Download LANDEX daktoeb.dwg
> Download LANDEX daktoeb.pdf

Download:
> Download LANDEX daktoebehoren .dwg
> Download LANDEX daktoebehoren .pdf
Download:
> Download LANDEX daktoebehoren .dwg
> Download LANDEX daktoebehoren .pdf

Alle tekeningen e.d. zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend of aansprakelijkheid in welke vorm dan ook worden geaccepteerd. Systeem- en maatwijzigingen voorbehouden.

Bovenstaande informatie is onder voorbehoud, conform de Europese normering EN-1304. Maat- en kleurafwijkingen voorbehouden.
* Dakhellingen lager dan 30° alleen mits goedkeuring Lander en met toepassing Lander Top membraan of waterdicht onderdak. Neem voor details en verwerkings-schriften contact met onze technische afdeling op. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden