KERAMIEK

ALPHATON®

LONGOTON®

MITON®

SIGMATON®

EASYTON®

DAKPANNEN

ALUMINIUM

SIDINGS

LOSANGES

SHINGLES

FELSTECHNIEK


FX.12

STRETCHTECH


 
 

 
VLAKKE PANNEN

>>OVERZICHT

>>S125

>>L105

>>Z100

>>K150

>>R100

>>601

>>HV600TECHNISCH
HANDBOEK
 


 VLAKKE DAKPANNEN - LANDER vlakke Z100 VAR

De Z100 is de meest ideale renovatiepan in zijn soort. In crisistijden bewijst deze pan zijn nut en overtuigd partijen, gezien zijn lage prijsniveau gedekt per m2, regelmatig om betonpannen achterwege te laten om zo toch bewust te kiezen voor duurzaam keramiek.
Zijn licht gebogen spiegel, grote variabele kopsluiting (tenminste 60mm)! en harde kleikwaliteit maken hem bijzonder geliefd. Van tekentafel tot bouwplaats deze pan laat zich makkelijk en snel verwerken. Verschillen in latafstand of teveel doorbuiging van het dakschild, veel wordt met de mantel der liefde bedekt door een uitvoering met de Z100.

Door zijn goede balans tussen max. afmeting en handzame verwerking (slechts 10 st./m2) ontstaat een interessante prijsstelling waardoor bijzonder economisch gebouwd kan worden. Deze pan wordt in de praktijk veel toegepast voor grootschalige renovatie en nieuwbouw.

De LANDER Z100 kenmerkt zich door een strakke belijning en gladde afwerking. 

Bestel nu snel en eenvoudig een monsterpan: klik hier!

 

 

Afmeting (bxl)
 
Latafstand

Werkende breedte

Aantal per m2

Gewicht

Minimum dakhelling

Gewicht per m²
287 x 456 mm.

320* - 380 mm.

264 mm.

10 st/m²

4,4 kg

30°

44 kg

* In geval van latafstand < 350 mm. dient de gevelpan ingekort te worden. (zie documentatie)LANDEX daktoebehoren voor een zadeldak
LANDEX daktoebehoren voor een lessenaarsdak
LANDEX daktoebehoren voor een mansardedak
     

Download:
> Download LANDEX daktoeb.dwg
> Download LANDEX daktoeb.pdf

Download:
> Download LANDEX daktoebehoren .dwg
> Download LANDEX daktoebehoren .pdf
Download:
> Download LANDEX daktoebehoren .dwg
> Download LANDEX daktoebehoren .pdf

Alle tekeningen e.d. zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend of aansprakelijkheid in welke vorm dan ook worden geaccepteerd. Systeem- en maatwijzigingen voorbehouden.

Bovenstaande informatie is onder voorbehoud, conform de Europese normering EN-1304. Maat- en kleurafwijkingen voorbehouden.
* Dakhellingen lager dan 30° alleen mits goedkeuring Lander en met toepassing Lander Top membraan of waterdicht onderdak. Neem voor details en verwerkings-schriften contact met onze technische afdeling op. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden