KERAMIEK

ALPHATON®

LONGOTON®

MITON®

SIGMATON®

EASYTON®

BAGUETTES


 
ALUMINIUM

SIDINGS

LOSANGES

SHINGLES

FELSTECHNIEK


FX.12

 
STREKMETAAL

STRETCHTECH®

 
 

Waalformaat

                                                       
De vraag naar het ALPHATON keramisch vliesgevelsysteem als vervanging van het oude bekende Waalformaat (WF) metselwerk is de afgelopen 25 jaar gestaag blijven groeien. Het wordt vandaag de dag niet voor niets de "nieuwe manier van metselen" genoemd. De renovatie van een ouderwets gemetselde gevel in bijvoorbeeld Waalformaat (WF) om een eigentijds beeld te geven en bouwfouten (vochtproblematiek, scheurvorming etc.) te herstellen blijven zich uitbreiden met het complete ALPHATON systeem. Meer maten, kleuren en structuren zijn produceerbaar dan ooit tevoren!

Door toepassing van het hoogstaande montagesysteem GENERATION’06 zijn typische problemen als kalkuitbloei of scheurvorming van het Waalformaat metselwerk voor de komende decennia uitgesloten, en wordt bespaard op onderhoud en renovatie! 
  De voordelen van het 'GENERATION-06' systeem met de bijpassende gevelelementen in de uitvoering LF-06 in het kort:

· Hoogste stabiliteit  -  Bij het nieuwe systeem worden de frontale krachten op de keramische gevelelementen afgedragen door de nokken van de nieuwe aluminium houders aan de draagconstructie.

· Blinde bevestiging  -  Door de nieuwe vorm van de aluminium houders en sterk verbeterde detaillering van de gevelelementen verkrijgt men een volledig blinde bevestiging én diepe voegen voor een sterk gevelbeeld.

· Meer flexibiliteit  -  Twee varianten aluminium draagprofielen; 'GENERATION-06 - open' en 'GENERATION-06 - gesloten'. Afhankelijk van de situatie bieden deze economische of juist statische voordelen.

· Kortere montagetijd  -  Eenvoudige, doelmatige bevestiging van de aluminium houders doordat deze simpel op de juiste positie in het 'GENERATION-06' draagprofiel te klikken zijn.

· RAPID montage  - Blinde achterafmontage mogelijk en gegarandeerde borging van de ALPHATON keramische gevelelementen door gepatenteerde RVS RAPID-clips.

· Grote rastermaten  -  Meer ontwerpvrijheid door nieuwe maatvoering  tot 1.500 mm. (per mm!)


ALPHATON L011 Natuurrood genuanceerd