KERAMIEK

ALPHATON®

LONGOTON®

MITON®

SIGMATON®

EASYTON®

BAGUETTES


 
ALUMINIUM

SIDINGS

LOSANGES

SHINGLES

FELSTECHNIEK


FX.12

 
STREKMETAAL

STRETCHTECH®

 
 

ADVIES


Engineering

De façade of dak van een gebouw behoort tot de belangrijkste esthetische elementen. Dit kan het verschil uitmaken in het al dan niet slagen van een nieuwbouw- of renovatieproject. De betrokkenheid van LANDER in een vroeg stadium als onderdeel van het gehele bouwteam garandeert een belangrijke bijdrage aan een succesvol eindresultaat.

Advisering

Eén telefoontje naar LANDER in Kaatsheuvel en wij adviseren u over alle mogelijkheden en toepassingen van de verschillende producenten. Producten en systemen zijn aantoonbaar succesvol toegepast bij uiteenlopende projecten. In een vervolgstadium kan LANDER u onder meer verdere ondersteuning op het gebied van detaillering bieden. Hierin heeft LANDER in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan. Er zijn in ruim 30 jaar inmiddels meer dan duizend (!!) projecten succesvol gerealiseerd.

Nadat een eventuele keuze is gemaakt kan LANDER u ondermeer verdere ondersteuning op het gebied van detaillering bieden. Wij beschikken over een eigen engineeringafdeling, die het ontwerp begeleiden tot de realisatie ervan. 
 
Samenwerking

Om de gewenste uitvoering op de bouwplaats te waarborgen, werkt LANDER al jaren met een aantal respectabele partners. Geheel zelfstandig voeren zij het project, en uiteraard de onderhandelingen met de aannemer uit, mét ondersteuning van LANDER. Onze partners beschikken vaak over jarenlange ervaring en kennis van de systemen en producten die LANDER voert. Hiermee blijven we zo dicht mogelijk bij de eisen en wensenpakket van de architect en principaal.

Wij staan enthousiast klaar om ook uw project te voorzien van onze vakkundige begeleiding. Bel (0416) 280 246 of mail naar info@lander.nl.