KERAMIEK

ALPHATON®

LONGOTON®

MITON®

SIGMATON®

EASYTON®

BAGUETTES


 
ALUMINIUM

SIDINGS

LOSANGES

SHINGLES

FELSTECHNIEK


FX.12

 
STREKMETAAL

STRETCHTECH®

 
 

LANDER ALUMINIUM OVERIGE PRODUCTEN OVERZICHT

LANDER biedt naast haar hoofdproducten nog een reeks aantal aluminium producten aan. Het gaat hierbij om zowel aluminium producten voor gevel- en/of dak. In het submenu vindt u de desbetreffende producten aan. Het is tevens mogelijk om van een aantal producten direct een offerte aanvraag te doen.

Neem gerust contact op voor geheel vrijblijvend technisch advies of ondersteuning. Voor elk soort project én budget bieden wij u een passende oplossing.

FX-12
Medio 2012 wordt er een nieuw aluminium product geïntroduceerd. Dit is het zogenaamde FX12 systeem. Dit zijn horizontale 3dimensionale aluminium panelen met een standaard hoogte van 415 mm en een breedte van 700 en 1400 mm.
De FX-12 panelen zullen leverbaar worden in diverse kleurstellingen / kwaliteiten.

              


COILS
Naast complete producten biedt LANDER ook halffabrikaten aan in de vorm van aluminium coils of platen. Deze zijn leverbaar in diverse maatvoeringen, oppervlaktekleuren en kwaliteiten.

      
DAKPLATEN

Aluminium dakplaten behoren tot de lichtste en meest stabiele metalen dakbedekkingen. U kunt een hele vierkante meter van het dak- en/ of gevel bedekken met slechts vier dakplaten. Het programma bevat 8 standaard kleuren en is zowel leverbaar in een gladde uitvoering als met een prachtige structuur.  De dakplaten hebben tevens een uitgebreid assortiment accessoires die ervoor zorgen dat het een compleet systeem is.
       


STRENGPERSPROFIELEN
Aluminium strengpersprofielen zijn geprofileerde panelen, welke leverbaar zijn in 3 verschillende vormen. Het betreft hier een golfprofielvorm, kartelprofielvorm en een schaalprofielvorm. Het is een compleet systeem incl. afsluitprofielen, hoekprofielen etc.

                                                                                                             
       


DAKGOTEN

LANDER levert tevens aluminium dakgoten aan. Het gaat hier om mastgoten en bakgoten die leverbaar zijn in diverse standaardkleuren.