KERAMIEK

ALPHATON®

LONGOTON®

MITON®

SIGMATON®

EASYTON®

BAGUETTES


 
ALUMINIUM

SIDINGS

LOSANGES

SHINGLES

FELSTECHNIEK


FX.12

 
STREKMETAAL

STRETCHTECH®

 
 
             Gevelbekleding / Gevelsystemen


INTRODUCTIE KERAMISCHE GEVELBEKLEDING


De keramische gevelbekleding zoals we die vandaag de dag kennen, is in 1990 door LANDER in Nederland geïntroduceerd. Met haar verschillende vertrouwde systemen zijn in de afgelopen 20 jaar vele uiteenlopende projecten gerealiseerd. Het totaalprogramma biedt bijna onbegrensde mogelijkheden. Een groots scala keramische gevelsystemen in vele kleuren, vormen en texturen voor inspirerende mogelijkheden passend bij ieder ontwerp.       

Van nieuwbouw tot renovatie en van woningbouw tot utiliteitsbouw, LANDER heeft altijd een passende oplossing voor elk budget. Vandaag de dag bestaat het programma van LANDER uit 4 verschillende gevelsystemen. Keuze uit één van de gevelsystemen kan mede bepaald worden door:
  • gewenste kleurstelling
  • gewenste rastermaatvoering
  • gewenste structuur
  • voorkeur van montagewijze
  • dikte van systeemopbouw
  • wijze van bouwen
  • functie van het gebouw
  • eis maximale 'hufterbestendigheid'
   

LANDER is zeer ervaren in het begeleiden en ondersteunen van architecten en opdrachtgevers. Neem gerust contact op voor geheel vrijblijvend technisch advies of ondersteuning.Voor elk soort project én budget bieden wij u een passende oplossing met de volgende 4 verschillende keramische systemen:


ALPHATON® systeem 'classic - line'
Het meest toegepaste keramisch gevelsysteem. Nieuwe structuren en kleuren biedt vormgevers nu nog meer vrijheid om een gebouw een geheel eigen identiteit te geven. Door maximale flexibiliteit ook bijzonder geschikt voor renovatie.SIGMATON® systeem 'budget - line'
Het nieuwe low budget keramisch gevelsysteem. Dit systeem biedt door haar innovatieve montagetechniek kostenbesparing zonder concessies te doen aan kwaliteit. Eenvoudige en doelmatige verticale montage.LONGOTON® systeem 'premium - line'
De absolute top in de wereld van de keramische gevelbekleding. Dit gevelsysteem biedt het maximale op het gebied van keramiek. Binnen een maximale afmeting van maar liefst 600 x 3.000 mm. is praktisch alles mogelijk.EASYTON® systeem
'special - line'
Nieuwe architectuur die de huid van een gebouw door de kenmerkende structuur letterlijk een extra dimensie geeft. Veel esthetische mogelijkheden door grote diversiteit in kleuren, vormen en detailleringen. Innovatie

Dankzij jaarlijkse innovatie bevat het LANDER programma totaal uiteenlopende gevelsystemen die passen bij elk uniek project. De continue ontwikkeling van hedendaagse kleurstellingen en attractieve oppervlaktestructuren geven een pand het gewenste uitnodigende duurzame exterieur.

Mogelijkheden

De vliesgevelsystemen hebben nog meer mogelijkheden: ze zijn prima toepasbaar in combinatie met praktisch elke bouwkundige achtergrond als bijvoorbeeld prefab geïsoleerde houten binnenspouwbladen of zelfs stalen binnendozen.

Service

Neem gerust contact met ons op om te laten zien wat LANDER voor uw project kan betekenen. Voor een vrijblijvend advies over de verschillende keramische gevelsystemen en hun toepassingmogelijkheden zijn wij u graag en deskundig van dienst.