KERAMIEK

ALPHATON®

LONGOTON®

MITON®

SIGMATON®

EASYTON®

BAGUETTES


 
ALUMINIUM

SIDINGS

LOSANGES

SHINGLES

FELSTECHNIEK


FX.12

 
STREKMETAAL

STRETCHTECH®

 
 

ALPHATON SYSTEEMONDERDELEN

'Systeemdenken biedt zekerheid.'

Het gevelsysteem bestaat in basis uit keramische gevelelementen en de  aluminium voegprofielen, houders en horizontale of verticale draagconstructie. De eventuele verdere achterconstructie bestaat veelal uit een uitgelijnde basisconstructie voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket. Projectafhankelijk kunnen wij u ook hierover vrijblijvend adviseren. Daarnaast kan dit gevelsysteem ook eenvoudig gemonteerd worden op bijvoorbeeld een HSB-prefab achterconstructie of onder bepaalde voorwaarden zelfs op stalen binnendozen. 

   

Maximaal 'hufterbestendig'

Het meest recente aluminium draagsysteem 'GENERATION-06'  biedt u optimale stabiliteit en sterkte. Door deze innovatieve montagetechniek is het ALPHATON tegen een veel grotere frontale belasting bestand. Als marktleider op het gebied van de keramische gevelbekleding hiermee nu ook nog eens de meest 'hufter'bestendige. Dit duurzame systeem is door de nog kortere montagetijd bovendien ook nog eens bijzonder budgetvriendelijk. 


Frontale krachten worden met dit nieuwste systeem 'GENERATION-06' niet meer slechts opgevangen door anders altijd zwakkere boven- en onderranden van de keramische gevelelementen, maar nu juist op speciale geïntegreerde aluminium nokken die op de houders zijn gepositioneerd. Deze nokken absorberen de stootkrachten en zijn gepositioneerd  op het sterkte deel van de gevelelementen: namelijk ter plaatse van de ribben van sterke kanalenstructuur. Een nieuw ontwikkelde stabielere achterzijde van de keramische elementen zelf dragen hier nog eens extra aan bij.

In verband met de hoge kwaliteitseisen inzake bijvoorbeeld de CWCT-certificering gaat de voorkeur steeds vaker uit naar deze specifieke aluminium draagconstructie. Neem contact met ons op voor meer specifieke details of indien u advies op maat wilt ontvangen.