KERAMIEK

ALPHATON®

LONGOTON®

MITON®

SIGMATON®

EASYTON®

BAGUETTES


 
ALUMINIUM

SIDINGS

LOSANGES

SHINGLES

FELSTECHNIEK


FX.12

 
STREKMETAAL

STRETCHTECH®

 
 

ALPHATON  KLEURENOVERZICHT
 

                                                       Gerild                                Geruwd                             Standaard                       Genuanceerd
 
          L160 Zand


 L150 Beige


 L140 Zalm


 L130 Pastel


 L010 Natuurrood


 L120 Oxiderood


 L110 Donkerrood


 L100 Donkerbruin


 L200 Vulkaangrijs


 L260 Kwartsgrijs


 L190 Staalgrijs


 L170 Parelgrijs


 L210 Lichtgrijs


 L230 Ivoorwit


 L180 Blauwgrijs


 L220 Turkoois


 L240 Orange


 L250 Saffraan
              

KLIK HIER VOOR DE NIEUWE GEAVANCEERDE ALPHATON KLEURENKAART (Let op: pop-up accepteren)                                         


Nieuwe ontwerpmogelijkheden met nieuwe structuren

Het programma aan structuren omvat standaard ook de uitvoeringen als diep-gerild , lamellen en gegolfd. Nagenoeg alle uitvoeringen zijn ook eenvoudig combineerbaar met elkaar. Naast deze standaard structuren kunnen op eenvoudige wijze projectgebonden uitvoeringen ontwikkeld worden. Informeer gerust naar de specifieke projectmogelijkheden.     

    
Lamellen                                                                      Diep-gerild

    
Gerild                                                                            Gegolfd

Projectgebonden kleuren

Naast deze basiskleuren behoren unieke projectgebonden door-en-door gebakken kleuren ook tot de mogelijkheden. Naast het omvangrijke programma door-en-door gebakken kleuren is nagenoeg elke RAL kleur realiseerbaar in zowel hoogglans of mat oppervlak. Voor de beste kwaliteit wordt deze uitvoering uiteraard als éénbrand geproduceerd. Bijkomend voordeel naast de hoogste kwaliteit is de geringe meerprijs ervan. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw project. 

Onderhoud uitvoering door-en-door gekleurd

Door toepassing van keramische gevelelementen geproduceerd uit de beste grondstoffen en extreem hoge baktemperaturen (afhankelijk van de uitvoering tussen de 1.100°C - 1.200°C) is de maximale wateropname slechts 2 tot 4%. Dit samen met de gewaarborgde ventilatie van het draagsysteem en uitgekiende detaillering verzekert dit u van optimale duurzaamheid.

Anti-graffiti uitvoering door-en-door gekleurd

Indien gewenst kunnen ook de echte door-en-door gekleurde keramische uitvoeringen standaard voorzien worden van een milieuvriendelijke applicatie die bescherming biedt tegen graffiti of hele extreme vervuiling. Groot voordeel hiervan is dat deze applicatie nagenoeg onzichtbaar is en zo het gewenste eerlijk keramisch uiterlijk behouden blijft.

Geglazuurde kleuren

Ook geglazuurde uitvoeringen behoren tot de standaard mogelijkheden. Gegarandeerd de beste constante kwaliteit door een uniek één-brand-proces. Bovendien kan voor uw project praktisch elke gewenste kleur ontwikkeld en geproduceerd worden.

    

Onderhoud uitvoering geglazuurd

Door toepassing keramische gevelelementen geproduceerd uit de beste grondstoffen en extreem hoge baktemperaturen (afhankelijk van de uitvoering tussen de 1.100°C - 1.200°C) is de maximale wateropname slechts 2 tot 4%. Dit samen met de gewaarborgde ventilatie van het draagsysteem en uitgekiende detaillering verzekerd dit u van optimale duurzaamheid.

Anti-graffiti uitvoering geglazuurd

Voordat de keramische gevelelementen aan de buitenzijde voorzien zijn van een glaslaag kan daar vanzelfsprekend geen indringing van graffiti of vervuiling plaatsvinden. Behalve esthetische eigenschappen biedt de geglazuurde uitvoering ook andere duurzame voordelen.