Totaaloplossingen met daksystemen van Lander in keramiek of aluminium

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw dak? Dan bent u met de daksystemen van Lander aan het juiste adres. Voor zowel dakrenovaties als nieuwbouwprojecten bieden wij veel mogelijkheden.

Voor flauw hellende daken

Men spreekt over flauw hellende daken indien een dak een hellingshoek heeft van minder < 25° graden. Een flauwe dakhelling vereist extra aandacht in detaillering en verwerking; dit is niet geheel zonder risico uit te voeren met een standaard dakpan en spinvliesfolie. Het LANDER Top-10° Systeem is een speciaal ontwikkeld systeem dat al jaren succesvol is toegepast bij flauwe dakhellingen. Informeer

Keramische dakpannen

Wij hebben vele soorten keramische dakpannen in ons assortiment die snel leverbaar zijn. Ook voor (keramische) hulpstukken en daktoebehoren kunt u bij ons terecht. Onze vlakke dakpannen (bijvoorbeeld de Lander L105 en de Lander S125) zijn onder andere zeer geschikt voor flauw hellende daken in combinatie met het Lander Top 10° systeem. Ook kunt u  kiezen uit een groot aantal economische gegolfde dakpannen, waaronder OVH dakpannen (Lander gegolfde OVH H115), die snel te verwerken zijn; grotere licht gegolfde modellen (Lander J110 dakpanLander E115 dakpan) of een extreem grote dakpan zoals de Lander E77 dakpan. Uiteraard beschikken wij ook over bijzondere dakpannen voor de niet standaard daken. Indien u vrijblijvend advies wilt over de verschillende modellen of welke dakpannen u zou moeten kiezen voor uw project neem telefonisch contact op of mail ons. Wij zijn u graag en deskundig van dienst.

Leipannen

Voor daken met een historische uitstraling zijn er de HV600 handvorm leipannen die op ambachtelijke wijze geproduceerd en gebakken worden. Deze zijn ideaal te gebruiken bij renovaties van monumentale panden

Aluminium shingles en losanges

Aluminium is ook bijzonder geschikt als dakbedekking met als groot voordeel dat het licht in gewicht is en snel te monteren is. Aluminium wordt vaak toegepast bij moderne ontwerpen maar is ook uitermate geschikt voor renovaties. Wij hebben de volgende producten in ons assortiment:

Wilt u meer weten over onze producten als dakbedekking? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vlakke dakpannen
Gegolfde dakpannen
Bijzondere dakpannen
Flauw hellende daken

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u vragen omtrent onze producten? Wij helpen u graag!