Aluminium shingles

Maatvast gevormde panelen en een waterdichte gevel

Aluminium shingles van Lander zijn trapeziumvormig in de afmeting 420 x 240 mm. Het systeem bevat 11 standaardkleuren en is tevens op aanvraag leverbaar in diverse andere RAL kleuren. U heeft de keuze uit een vlakke afwerking of een prachtige structuur. Daarbij wordt u zekerheid geboden door unieke profilering die bovendien de gevel waterdicht maakt. 

De aluminium shingles van Lander bieden vele voordelen waaronder: 

  • Tijdloze premium uitstraling

  • Grote ontwerpvrijheid voor zowel de gevel als dak

  • Uitgebreid kleurenpallet, in meerdere topkwaliteiten 

  • Onbreekbaar en geen storende visuele veroudering

  • Snelle verwerking 

De keuze voor aluminium is daarnaast ook een esthetische keuze. Of het nu gaat om strakke rechte vormen of complexe elliptische vormen, de mogelijkheden zijn eindeloos waardoor een creatieve invulling van de gevel en het dak kan worden gerealiseerd wat een toonaangevend ontwerp als resultaat heeft. Er is een breed kleurenspectrum mogelijk en mits in de juiste kleur voorzien en indien gewenst nauwelijks te onderscheiden van het tijdloze karakter van zink en koper.

Aluminium daksystemen zijn tevens lichter van gewicht dan veel andere dakmaterialen. Door het lichtere gewicht kan vaak ook de achterliggende dragende constructie lichter, dus economischer, worden gedimensioneerd.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u vragen omtrent onze producten? Wij helpen u graag!