Vlakke dakpan Z100 van Lander

De vlakke dakpan Z100 van Lander kenmerkt zich door een strakke belijning en gladde afwerking en wordt in de praktijk veel toegepast bij (grootschalige) renovaties en nieuwbouw. In crisistijden bewijst deze pan zijn nut en overtuigt regelmatig partijen om, gezien het lage prijsniveau gedekt per m2, betonpannen achterwege te laten en zo toch bewust te kiezen voor duurzame dakpannen van keramiek. De licht gebogen spiegel, grote variabele kopsluiting (tenminste 60mm) en harde kleikwaliteit maken deze pan bijzonder geliefd en laat zich van tekentafel tot bouwplaats makkelijk en snel verwerken. Onder andere verschillen in latafstand of teveel doorbuiging van het dakvlak worden bedekt door een uitvoering met de vlakke Z100 dakpan.

Door de goede balans tussen maximale afmeting en handzame verwerking (slechts 10 st./m2) ontstaat een interessante prijsstelling waardoor bijzonder economisch gebouwd kan worden. 

Specificaties:
Specificatie Z100
Afmeting (br x l x d):
287 x 456 mm
Latafstand:
320 – 380 mm
Werkende breedte:
264 mm
Aantal/m2:
10 st
Gewicht:
4,4 kg.
Gewicht/m2:
44 kg.
Minimum dakhelling:
30⁰

 

Bovenstaande informatie is onder voorbehoud en conform Europese normering EN 1304. Maat- en kleurafwijkingen voorbehouden. Dakhellingen <30° alleen met advies en goedkeuring van Lander en met gebruik van Lander Top 10° Systeem onderdak.

Neem voor details en verwerkingsvoorschriften contact op met onze technische afdeling. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

 

DWG aanvragen

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u vragen omtrent onze producten? Wij helpen u graag!