De gevel of dak van het gebouw is het belangrijkste esthetische element. De betrokkenheid van Lander in een vroeg stadium, als onderdeel van het gehele bouwteam, garandeert een belangrijke bijdrage aan een succesvol eindresultaat.

Lander kunt u adviseren over alle mogelijkheden en toepassingen van de verschillende producten en/of gevelsystemen. Producten en/of gevelsystemen zijn in de afgelopen jaren met succes toegepast bij uiteenlopende projecten, of het nu woningbouw of utiliteitsbouw is. Lander heeft inmiddels in 30 jaar al ruim 1500 projecten gerealiseerd en heeft hiermee veel ervaring opgedaan. Hierdoor beschikt Lander tevens over een een groot aantal principedetails en een eigen techniek afdeling waar detailleringen verder uitgewerkt kunnen worden. 

Om de gewenste uitvoering op de bouwplaats te waarborgen, werkt Lander al jaren samen met een aantal respectabele partners. Zij voeren het project uit met ondersteuning van Lander. Hiermee blijven wij zo dicht mogelijk bij de eisen en wensenpakket van Architect en/of opdrachtgever. 

 

 

 

 

 

DWG aanvragen

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Invalid Input