Keramische baguettes

Baguettes

Lander en haar producenten beschikken over veel ervaring en know-how op het gebied van keramiek. Mede daarom is het mogelijk om op verzoek echte ‘specials’ te ontwikkelen en te produceren. Denk hierbij aan speciale keramische vormen als akoestische gevelelementen, gebogen gevelelementen, lamellen of baguettes. 

Naast het ‘standaard’ kleuren programma kan in eigen laboratoria op verzoek nieuwe kleuren of glazuren worden ontwikkeld. Daarbij behoren zowel matte als diep-hoogglans kleuren tot de mogelijkheden.  

De afgelopen jaren zijn met ‘baguettes van keramiek’ fraaie technische en esthetische resultaten geboekt. Op deze manier krijgen gebouwen zoals gewenst een nog specifiekere uitstraling.

Behalve vierkante keramische baguettes zijn ook rechthoekige, ovale of bijvoorbeeld vleugelvormige varianten mogelijk. Als grotere afstanden moeten worden overspannen dan kunnen wij voor uw project een compleet component samenstellen, voorzien van een systeemspecifiek aluminiumprofiel. Voor de bevestiging van de keramische baguettes zijn verschillende hoogwaardige (blinde) bevestigingssystemen ontwikkeld.

Specificaties:

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u vragen omtrent onze producten? Wij helpen u graag!